Hodnocení obchodu

5,0 89 hodnocení
Přidat hodnocení
5
86x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 12.11.2019
+ Naprosto perfektní ❤️

Avatar autora | 4.11.2019
Veľmi dobre skúsenosti. Balík krásne zabalený. Pani mi vyšla v ústrety i s rýchlosťou.. Veľmi som bola spokojná s určite ešte u nich nakúpim.
Avatar autora | 1.11.2019
vše super, bezproblémový a radostný nákup
Avatar autora | 28.10.2019
+ Rychlé dodání, krásně zabaleno.

Avatar autora | 22.10.2019
Rychlost, hezké stránky a látky nádherně s láskou zabalené, dárek a roztomilý dopis.
Avatar autora | 20.10.2019
Velký výběr látek i galanterie. Rychlé doručení zboží, ale hlavně..krásně a s ohledem na přírodu zabalený balíček s dárkem navíc. Je vidět, že paní záleží na každém zákazníkovi. Moc ráda v budoucnu znovu nakoupím.
Avatar autora | 18.10.2019
+ Velmi přátelské jednání!

HM Avatar autora Hana Mösnerová | 16.10.2019
Už dlouho jsem nezažila takhle příjemný , rychlý obchod a ještě s dárečkem, osobním dopisem a krásně , mašlí převázané.To mi fakt spadla brada.Moc chválím a ráda se sem budu vracet.Děkuji.
Avatar autora | 15.10.2019
Vše v pořádku, krásně zabalené zboží a dáreček navíc :)
Avatar autora | 14.10.2019
+ skvělá komunikace
+ QR kod na faktuře
+ krásně zabalené

Avatar autora | 8.10.2019
Balicek dorazil behem 2 dnu. Vyborna komunikace s pani Majou, chybejici zbozi z balicku bylo obratem zaslano I s omluvou. Latka krasne zabalena a maly darecek jako bonus :)
Avatar autora | 3.10.2019
+ Přehledné webové stránky, krásné látky a rychlé dodání. Děkuji

Avatar autora | 27.9.2019
+ rychlé dodání

Avatar autora | 24.9.2019
+ Zboží přišlo nádherně zabalené i s přiloženým dopisem a dárkem, opravdu potěší a je vidět, že svou práci dělají s láskou.
- Menší výběr látek, ale to je detail.

Avatar autora | 17.9.2019
O kazdem kroku obchod informoval emailem, zbozi doslo rychle i s milym dopise, a dareckem. Urcite doporucuji.
VM Avatar autora Vlasta Mašková | 10.9.2019
Avatar autora | 8.9.2019
+ Rychle odeslání
+ Individuální jednání
+ Nádherné zabaleno
+ Dáreček k nákupu
+ Kvalitní látky

Určitě tam budu nakupovat i příště. Skvělé, rychle a milé jednání.
Avatar autora | 27.8.2019
+ Nádherně zabaleno
+ Malý dáreček
+ Rychlost zaslání

Objednávala jsem poprvé a po tom, co jsem viděla, jak byly látky poslány - krásně poskládány, převázany stuhou, průvodní dopis, dáreček - tak rozhodně objednám znovu a budu doporučovat, člověku i taková maličkost udělá velkou radost a pěkný den :)
Avatar autora | 26.8.2019
+ Zboží dorazilo pěkně zabalené- ovázané mašlí, s malým dárkem a s dopisem s příběhem nejen zakoupených látek. Moc milé.

Avatar autora | 15.8.2019
Výborná spolupráce a rychlost

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 89

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.