Hodnocení obchodu

4,9 269 hodnocení
5
262x
4
4x
3
0x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.6.2021
+ Rychlé dodání, nádherně zabaleno i s malým dárečkem.
- nic

Avatar autora | 22.6.2021
+ Velmi kvalitní latky, za velmi příznivou cenu, skvělé jednání, překvapivě nečekané zabalení...jsem nadmíru spokojená...

Avatar autora | 17.6.2021
+ Spolehlivost

LV Avatar autora Lenka Vojáčková | 16.6.2021
Naprostá spokojenost :) O víkendu objednáno, ve středu jsem vyzvedla v balíkovně. Ale to balení
Avatar autora | 15.6.2021
+ S obchodem jsem mile překvapená věci přišly krásně zabalené v krabičce,( kterou hned využila kočka) ne ve folii jako v jiných obchodech. Pěkné ceny a výběr. Určitě nakoupím znovu.

Avatar autora | 29.5.2021
S obsahem balíku jsem spokojená, vše řádně zabaleno a dodáno včas.
Avatar autora | 21.5.2021
Jako vždy velmi dobrá spolupráce, kvalitní zboží, není co dodat. Všem doporučuji!
Avatar autora | 20.5.2021
Veliká spokojenost,dodáno velmi rychle a krásně zabaleno.Doporučuji
Avatar autora | 12.5.2021
+ 0
+ rychlost, spolehlivost...

dobrý obchod- komunikace
Avatar autora | 12.5.2021
Rychlé dodání, skvělá spolupráce, kvalitně zabalené zboží udělá opravdu každému velikou radost...
Avatar autora | 11.5.2021
Vynikající spolupráce i zboží, nemá to prostě chybu!!!
Avatar autora | 6.5.2021
Maximální spokojenost
Avatar autora | 2.5.2021
Rychlost a krásné materiály
ZV Avatar autora Zdeňka Vránová | 1.5.2021
S obchodem jsem naprosto spokojená. Skvělá komunikace. Paní byla velmi milá a vstřícná. Super rychlé vyízení objednávky. Nitě kvalitní. Obchod můžu doporučit.
Avatar autora | 29.4.2021
Rychlé a příjemné jednání.
Avatar autora | 26.4.2021
Skořicový zip a skořicová nit jsou 2 různé barvy. nit je do zelena a se skořicí nemá nic společného,když někdo dává zboží na internetový obchod,měl by si ty barvy zkontrolovat. Na fotkách to zákazník nepozná, a výmluvy že ta nebo ona firma si pojmenovává barvy po svém, mně jako zákazníka nezajímá. Chci zip a ni stejnou barvu.
Avatar autora (Administrátor) 23.9.2021
Dobrý den, již po telefonu jsme spolu řešili tuto nesrovnalost, za kterou jsem se Vám omluvila a nabídla řešení, které z Vaší strany nebylo přijato. Nabídla jsem Vám výměnu zboží, zaslání kódu pro bezplatné poslání. Bohužel nevím co více jsem Vám mohla nabídnout. V nabídce máme 148 barev nití značky UNIPOLY, které máme označené pod stejným názvem jako výrobce. Pod tímto názvem, značení barvy tuto niť nakoupíte v každém eshopu nebo kamenné prodejně. U každého produktu na našich stránkách najdete upozornění ohledně barevnosti. Každý monitor ať na pc, telefonu, tabletu Vám jeden obrázek ukáže v několika odstínech. Bohužel toto je riziko, které podstupuje jak každý nakupující tak prodávající, který prodává on-line. V tu chvíli nezáleží jaké zboží nakupujete - ať nitě, bundu nebo tričko. Vždy je tu nějaké riziko v barevnosti je. Pokud jste chtěla zip a niť stejné barvy bylo tento požadavek možné uvést a my bychom konkrétní barvu velice rády doladily. Tyto poznámky máme standardně u objednávek a řešíme barevné kombinace jednotlivých objednaných látek k dalším položkám v objednávce. Velice mně mrzí, že jste se právě tak spálila u nákupu u nás, ale z našeho pohledu se tomu dalo předejít a nebo dodatečně zboží vyměnit a vyřešit ... pěkný den Mája z www.prodej-mi-latky.cz
Avatar autora | 23.4.2021
Jsem moc spokojena.vzdy nějaký dáreček.
Avatar autora (Administrátor) 23.9.2021
Dobrý den, velice Vám děkujeme za Vaši recenzi a čas, který jste nám věnovali. Lichotíte, chválíte nás a to nás podněcuje dělat možné i nemožné aby jste se u nás, ať už na eshopu či obchůdku, cítili dobře. Času si ceníme a proto se i snažíme Vám látky dodat co nejdříve aby jste si v hlavě udrželi všechny ty úžasné nápady, co z látek ušijete. Děkujeme Vám a přejeme Vám ať Vám látky ladí a máte mnoho našitých kilometrů. Jsme tu jen pro Vás. Krásný den Mája
Avatar autora | 23.4.2021
+ Velký výběr zboží, skvělá komunikace, rychlost odeslání a v neposlední řadě krásně zabaleno.

Avatar autora (Administrátor) 23.9.2021
Dobrý den, velice Vám děkujeme za Vaši recenzi a čas, který jste nám věnovali. Lichotíte, chválíte nás a to nás podněcuje dělat možné i nemožné aby jste se u nás, ať už na eshopu či obchůdku, cítili dobře. Času si ceníme a proto se i snažíme Vám látky dodat co nejdříve aby jste si v hlavě udrželi všechny ty úžasné nápady, co z látek ušijete. Děkujeme Vám a přejeme Vám ať Vám látky ladí a máte mnoho našitých kilometrů. Jsme tu jen pro Vás. Krásný den Mája
Avatar autora | 23.4.2021
Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky.
Avatar autora (Administrátor) 23.9.2021
Dobrý den, velice Vám děkujeme za Vaši recenzi a čas, který jste nám věnovali. Lichotíte, chválíte nás a to nás podněcuje dělat možné i nemožné aby jste se u nás, ať už na eshopu či obchůdku, cítili dobře. Času si ceníme a proto se i snažíme Vám látky dodat co nejdříve aby jste si v hlavě udrželi všechny ty úžasné nápady, co z látek ušijete. Děkujeme Vám a přejeme Vám ať Vám látky ladí a máte mnoho našitých kilometrů. Jsme tu jen pro Vás. Krásný den Mája
Avatar autora | 20.4.2021
+ Rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 23.9.2021
Dobrý den, velice Vám děkujeme za Vaši recenzi a čas, který jste nám věnovali. Lichotíte, chválíte nás a to nás podněcuje dělat možné i nemožné aby jste se u nás, ať už na eshopu či obchůdku, cítili dobře. Času si ceníme a proto se i snažíme Vám látky dodat co nejdříve aby jste si v hlavě udrželi všechny ty úžasné nápady, co z látek ušijete. Děkujeme Vám a přejeme Vám ať Vám látky ladí a máte mnoho našitých kilometrů. Jsme tu jen pro Vás. Krásný den Mája
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.